View Single Post
stare 11.02.2008, 13:37   #9
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom "Wspomnienie wieków" by Tiunivell

Więc tak pierwsze co mi się niespodobało w tym domu to dach yhh taki pokombinowany. Ogród (WOW) jest super tyle w nim drzew, krzaków, kwiatów i ta sadzawka Ogród bardzo mnie urzekł (Przedpokój w stylu babcino-drewnianym) uu a jaki to Przedpokój bardzo ładnie Ci wyszedł. Fajna figurka co to?? Kuchnia o niebo lepsza od tej w poprzednim domu fajne kolory. Szafki mogły być z czarnym blatem ale to twój dom, ja go tylko oceniam Sypialnia suuuuuuuuper tylko ta pościel na łóżku troche mi się nie podoba aaa no i ale te dziadki nowoczesne taką plazmówke mieć ile oni mają emerytury co ?? Łazienka yy nie te kolory tak to fajnie ci wyszła i obrazek nad "muszlą klozetową" mi trochę nie pasuje. A to do makijażu to babci No i na koniec sobie zostawiłem salon jest on najpiękniejszym pomieszczeniem w domu !!! Kolory ścian i podłoga bardzo fajnie ze sobą grają. Nakladka która daje "połysk" bardzo rozświetla ten pokój fajne kanapy i te kwiaty w wazonie. BOSKO

Moja ocena: 9,99/10 ( - za kolor w łazience)
Dał bym ci 100 punktów za ogród ale skala jest do 10. Ale i tak ukłony w twoją stroną za ten ogród.

pozdrawiam:
kubuss

Ostatnio edytowane przez kubuss : 11.02.2008 - 13:41
kubuss jest offline