ok to teraz ja
Bryła: Bardzo ładna. Okna i drzwi są sweet (moje ulubione). Mam zastrzeżenia co do dachu oczywiście i jak zwylke za bardzo pokombinowany. 10/10
Przedsionek: Ładnie się prezentuje. Nie podoba mi się tylko ten obrazek zaraz koło drzwi. 10/10
Pokój: Taki se. Nie pasuje mi trochę ta tapeta i podłoga taka trochę przestarzała. Aha wypadałoby tam wstawić kanapę i telewizor żeby rodzina mogła ze sobą jakoś czas spędzać

7/10
Łazienka: BOSKA. Suuuuper kolory. Łazienka najbardziej mi się spodobała. Nie widzi mi się tam tylko to lustro. Aaaa no i na okno jakś firanka by się przydała kiedyś na modthesims2 widziałem taką małą firanke w sam raz na to okno. 10/10
Pokój Dominika: Pierwsze co mi się tam spodobało to ta tapeta na ścianę. Co tu dużo pisać pokój jest ładny ,ale dał bym firanki na te duże okna bo jakoś bym się tak dziwnie czuł ,a tym bardziej że na ścianie gdzie jest łóżko dziecka jest okno, w nocy bym się jakoś tam bał spać

9.9/10
Sypialnia: uhhh aż chce się tam spać. Nie pasuje tam ta tapeta, koło łóżka mogły by być stoliki nocne, a na oknach jakieś zasłony tym bardziej że to jest sypialnia. Pomieszczenie jest bardzo przestronne. 9.8/10
Przedsionek: Może być nie ma żadnych zastrzeżeń. 10/10
Jadalnia: Jest to zaraz po łazience najładniejsze pomieszczenie w domu. Bardzo ładnie dobrane kolory ooo i firanki są

Obraz tam troche nie pasuje. Bardzo orginalny ten pomysł z akwarium za szybą

10/10
Kuchnia: Za dużo obrazków jak chcesz tam wstawiać jakieś obrazki to taki które pasują do kuchni. Meble by mogły być ładniejsze. A tak to wszystko inne ładne

9.5/10
Ogród: Z tego co widze przed domem to fajny dużo jest w nim roślinek

10/10
Ocena:
Bryła: 10/10
Ogród: 10/10
Pomieszczenia: 76.2/80
Czyli: 7.6/10 (zawalił ten pokój)
pozdrawiam:
kubuss