View Single Post
stare 28.02.2004, 20:22   #66
Joniss
Guest

Domyślnie

Ona, oni i same kłopoty
Część V

No, przyjechałam wreszcie. U Angeli było super!!!!

Jakoś mi się tak nudzić zaczęło, więc pojechałam do miasta.

Spotkałam Michaela. Pojechaliśmy do centrum handlowego, gdzie na dworze sprzedają pyszne sushi.(dlaczego Michael nie zmienia ubrania??? taki obciach mi robić, a może go nawet nie pierze??!!?? muszę mu jakoś tak delikatnie o tym powiedzieć...)

Gdy przyjechałam do domu, jakoś mi się tak zachciało malować- oto moje dzieła...

Następnego dnia, pojechałam na dyskotekę- byłam gwiazdą parkietu...(jak ja lubię tworzyć ciuchy, ten też jest mój, a zrobiłam go na bazie... dywanu...jak ktoś chce wiedzieć o co chodzi to zapraszam na PW)

Nie wierzę własnym oczom- Michael w innym ubraniu!!!!!!! do twarzy mu!!!

Poszedł tańczyć w klatce. Ale ma tyłeczek...

Pojechaliśmy do knajpki. Zamówiłam dużą pizzę z szynką i serem, a Michael z oliwkami (blegh!!!!)

Pojechaliśmy do mnie. Całą noc przegadaliśmy (tylko- buuuu)

Dzisiaj pojechałam do dzielnicy showbiznesu. Fajnie tu. Może ja też kiedyś spróbuję swoich zdolności wokalnych, lub aktorskich?(jak na modelkę mam za dużo fałd tłuszczu... od dzisiaj przechodzę na ścisłą dietę...)

Przeglądałam sobie trochę ciuchów gdy nagle...

Pojawiła się Britney Spears!!!(w tym ujęciu nie wygląda zbyt najlepiej, ale mogę przyrzec, że brałam do skina jej twarz)
C.D.N.
P.S. Pszepraszam, za moją długą nieobecność, ale jak się mój tata dorwie do kompa, to mogę sobie pomarzyć o graniu...