View Single Post
stare 16.02.2008, 17:13   #14
Mafee
Guest

Domyślnie Odp: Simki by Milcia96

Ehem.. więc jak na moje oko :
Kornelia - jest ładna, pasuje jej do karnacji kolor włosów i jej kształty. Ma trochę za małą górną wargę. 9/10
Herina - gdyby się tak przypatrzeć, to wcale nie jest taka zła, pomimo jej kanciastych i takich.. `obszernych` kształtów twarzy i źle dobranej fryzury. 5/10
Vanille - wygląda niczym zrobiona na `Pocahontas` xdd Wszystko było by ok, gdyby nie ten szeroki nos [mógłby być bardziej zgrabny], ten kolor oczu i te takie.. `rozciągnięte` pionowo usta. Podoba mi sie fryzura. 6/10
Nadienne - w ogóle mi się nie podoba. Ani kolor włosów, ani ta twarz, ani usta, ani oczy, ani nos, nic kompletnie. Może przymknę oko na jej fryzurę. 2/10
Ashley - zbyt.. ludzka. Jakaś taka `ulizana` i ma za dużą warge [któraś Simka z kolei, masz jakąś manie? ;D] 4/10
Carmen - nie podoba mi się. Wyrysowana, strasznie ciemna.. `ciężka do strawienia` xdd Też nie widzę w niej nic ze stylu Gothic x] 3/10
Lily - bez obrazy, ale wygląda jakby była w wieku podeszłym i sie `próbowała` odmłodzić xd 0/10
Elizabeth - ma okropny nos [ponoć tym, którym widać dziurki w nosie będą dłużej żyć, ale Simsów to nie tyczy, zapewniam Cię ;D], jej kolor włosów wygląda jakby był siwy, a warga dolna znooowu za duża. Fryzura może być. 2/10

Zdecydowanie moją faworytką jest [jak niektórzy nazwali] `Maxisowska` Kornelia.
W SUMIE : 31/80 --> słabo, ale to tylko moja ocena ;))

Rozmawiałam z kaloszem, który spadł z pułki
-Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał.