Jak ciężko jest być aktorką - czyli życie Majki Sims"
Majka po rozwodzie ze swoim mężem Henrykiem postanowiła zostać gwiazdą. Pierwszy film w jakim zagrała nosił tytuł ,,Simtrix Rewolucje” zarobiła na nim aż 1 000 000 $, waśnie wracała z premiery swoim nowym Simmercedesem, kiedy zobaczyła, że poszukją aktorek do filmu "Sabrina - nastoletnia Simczarownica". A przesłuchania odbędą się jutro o 08:00
- Tak wcześnie. Zwykle zaczynają o 12:00 - powiedziała podenerwowana Majka. Przyśpieszyła żeby zdążyć do swojego domu w Beverysim – dzielnicy gwiazd przed 19:00. Wpadła do domu jak burza popędziła do łazienki, żeby wziąć kąpiel w mleku. Zrobiła manikiur i pedikiur. Umyła włosy, przygotowała odpowiednie ubranie na jutrzejszy dzień i poszła spać, ale zapomniała włączyć budzika!!! Obudziła się dopiero o 7:20.
- Alfredzie przyprowadź mój samochód. O ludzie muszę się jeszcze uczesać– krzyczała podenerwowana. Ubrała się, związała włosy w koński ogon, a była już 7:40!!! Włożyła buty, wyszła przed dom i wsiadła do samochodu, który już na nią czekał. Zdjęcia odbywały się w wytwórni Sim Bros.
- Muszę zrobić na nich wrażenie, więc nie mogę się spóźnić!!! – wrzeszczała jak opętania przez całą drogę.
- Jestem na miejscu zdążę – rzeczywiście zdążyła, ale w ostatniej chwili w sali, w której miało się odbyć przesłuchanie była już 7:59.
- Była pani znakomita i ma duże szanse na dostanie roli Sabriny – powiedział reżyser, który przesłuchiwał kandydatki. Majka była w niebo wzięta. I poszła na simzakupy do wielkiego simcentrum. Ale gdy tylko znalazła się przed swoją simwillą zobaczyła samochód swojego narzeczonego, bowiem zdążyła się ustatkować po rozstaniu z mężem i dotarło do nie, że miała się z nim spotkać o 10:00
- O nie zapomniałam o spotkaniu ze Zdzichem – zerknęła na zegarek była już 12:00
- Jak ja się wytłumaczę – ale zaraz przestała się tym martwić bo reżyser powiedział, że ma duże szanse dostać rolę Sabriny – nastoletniej Simczarownicy
- Nigdy nie widziałem cię tak szczęśliwej – powiedział Zdzich.
- A teraz posłuchaj... – Majka opowiedziała mu całą historie
- Och przepraszam cię kochanie i gratuluję dostania takiej roli – powiedział Zdzich.
- Ta rola to jeszcze nic pewnego reżyser ma się ze mną skontaktować – powiedziała szczęśliwa Majka
- Dryń dryń – to telefon
- Dom pani Sims czym mogę służyć – dobiegł ich głos Alfreda
- To do pani, pani Smis – powiedział kamerdyner
- Halo – powiedziała Majka
- Och – opowiedziała obojętnym tonę
- Do widzenia - powiedziała
- Co się stało kochanie? – spytał jej narzeczony
- Zajęłam dopiero 3 miejsce – opowiedziała smutna Majka
- Przykro mi – powiedział Zdzich i się roześmiał.
Majce to się nie spodobało i wyrzuciła go za drzwi. Była zła zarazem smutna myślała co zrobić.
- Przekupić obie. Zamknąć w komórce na miotły. To będzie niewinny wypadek... Hahaha -
Koniec odcinka 1
Niebawem kolejny odcinek
Napiszcie co o tym sądzicie
|