View Single Post
stare 29.02.2004, 13:09   #68
Nai
Guest

Domyślnie

Odc. 3
Sabina dostała z grę w filmie pt. „Simek Pierścieni, Powrót Sim Króla” 7.000.000.$. Wraca właśnie z wytwórni Warner Sim, reżyser powiedział że jest idealna na rolę Mary Sim. Szczęśliwa Sabina jedzie to Simcentrum na zakupy w centrum simhandlowym. „Muszę sobie kupić jakieś nowe modne ubranie, zobaczę co ma pan Kartofel Kartofel”. – myślała. Po drodze do sklepu pana K. K. spotkała jego młodszego brata Ziemniaka Kartofla. Z. K. namawiał ją bez przerwy do kupienia jego brazylijsko-chińskich ziemniaków. Nie mogła tego znieść, więc powiedziała że kupi je jutro. Poszła do pana K. K. i kupiła elegancką sukienkę z cekinami. Następnego dnia, gdy spotkała Z. K. on szedł ciągle za nią, gdy wyszła ze sklepu wciąż za nią szedł, postanowiła to wykorzystać. Poszła do rowu KanioSim i stanęła tam, Ziemniak zaczął ją zmuszać do kupna jego brazylijsko-chińskich ziemniaków. Sabina Ludek tak się zdenerwowała, że zaczęła grozić mu nożem, on zaczął się cofać i gdy był już na krawędzi rowu KanioSim Sabina zepchnęła go, strasznie się potłukł, ale gdy leżał na dnie rowu jeszcze żył, potem Sabina kopnęła jego worek z ziemniakami brazylijsko-chińskimi, jeden z tych ziemniaków poleciał prosto na Z. K., walną go w głowę i śmierć na miejscu. Sabinie Ludek znowu się upiekło i jeszcze dostała Oscara! Mogła znowu spokojnie iść do sklepu Kartofla Kartofla by kupić ładną sukienkę. Gdy skończyła grać w „Spider-Sim” dostała rolę w telenoweli pt. „Życie Marilyn Monroe”, oczywiście główną rolę. Uszczęśliwiona zapłatą za grę w „Spider-Sim” w wysokości 10.000.000.$! Podczas kręcenia wszystkich 50 odcinków „Życie Marilin Monroe” nikt Sabiny nie denerwował (i całe szczęście), była przez to szczęśliwa. Jak wszystkie odcinki zostały nakręcone Sabina dostała 10.000.500.$ czyli dosyć dużo. Dostała propozycję gry w filmie pt. „X-Sim”.
Czy przyjmie propozycję, jeśli tak to ile za to zostanie? Czy znowu ktoś będzie ją denerwował, jeśli tak to co z nim zrobi?
Nie wiem jeszcze nie napisałam 4 odcinka!!!

Wszystkie opowiadanka są fajne, i już napisałam Trin że twoje opowiadanie jest fajne.

i wy też powiedz cie czy ten odcinek jest dobry.
  Odpowiedź z Cytatem