Holender, Francuz, Niemiec ! Tiunivell ma o jeden domek więcej w podpisie ,a ja się nie kapnełam

:smirk:
Umiejętnością nie jest tylko zbudowanie cudnego domku ,ale i przedstawienie go w dobrym świetle. Udaje Ci się to znakomicie.
Do rzeczy (czyt.oceny) :
Na dzień dobry wita nas dżungla przed domem. Parę roślinek mniej i byłoby lepiej.
Przedpokój jest mały jak dla mnie , kolor podłogi zmieniłabym od razu (może jakieś ciemne panele?).
Kuchnia znowu mi się nie podoba. Tutaj to bym wszystko zmieniła...
Łazienka jak już wspomniała Ruika zbyt porcelanowa, ale nareszcie zobaczyłam lampy ,których brakuje mi w innych pomieszczeniach.
Pokój do spożywania posiałków i picia herbaty (ale długa nazwa :p) - ładny i "czuć" zapach parzonej herbatki. Jest jednak jedno "ale" bardziej podobałby mi się jeżeli byłby kwadratowy i większy.
Sypialnia - pomieszanym stylom mówię NIE ! (ale takie stanowcze ^^) Jakiś obraz z ptakiem na całą ścianę i lampa obok pani Kio kompletnie mi nie pasuje. Nawalone mnóstwo ozdób kosztem jakości wyglądu całości.
Pokój wypoczynkowy pani Kio -ten pokoik mi się podoba pomijając okna(o tym napisze późnej) i obrazy na ścianach. O ! Jest lampion ^^
Tył domu -podoba mi się ,ale znowu czuję się jak w buszu (chyba ,że to efekt zamierzony). Jest fontanna ^^.
Okna - nie pasują mi kompletnie .Zawsze wydawało mi się ,że powinny być takie duże prostokątne ,a nie okrągłe.
Moja ocena (z oddali słychać fanfary): 8/10
A dalczego ? Bo mimo wszystko twierdzę ,że masz talent i nie możesz go zmarnować przez ochrzaniant Nudy