View Single Post
stare 21.02.2008, 12:43   #30
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: "Avant" by haughton

Cytat:
Napisał haughton
Natomiast cały urok projektowania domu w grze polega na tym, że nie mam limitu środków i mogę wydać dowolną ilość pieniędzy na urządzenie domu - zresztą dlaczego miałbym się ograniczać w ten sposób?
Widzisz ... Ty robisz domy nowoczesne, które wystrojem przypominają prawdziwe domy. Ja natomiast buduję domy simowe i bawię się w nich. Dlatego mamy na ten temat zupełnie odrębne zdania. Dla mnie właśnie całym urokiem projektowania domów w grze jest używanie mebli maxisa, tych właśnie, które nazywasz brzydkimi. Według mnie one nie są brzydkie, są po prostu simowe i dla mnie mają swój urok, którego nie mają meble internetowe. Rozumiem jednak Ciebie, bo jeśli lepiej bawisz się z dodatkami z sieci, to nie ma powodów, abyś sobie ograniczał możliwości.
Cytat:
Inną kwestią jest "odnawianie" mebli. Posługując się narzędziami dostępnymi w grze możesz jedynie zmienić kolor pokrycia mebla, bądź za pomocą kodu połączyć go z innym.
I mi tyle właśnie wystarcza do dobrej zabawy, lecz wszystko to jest oczywiście kwestią gustu i naszych osobistych upodobań

Dziękuję za uwagę Irbis