View Single Post
stare 22.02.2008, 16:52   #611
Yin Yang
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Mnie też by zaszokowało
Ale do rzeczy: Kiedyś zrobiłam taką zwykłą rodzinkę. Standardowo babcia, dziadek, matka, ojciec, mały chłopak i nastolatka. Jak pomajstrowałam przy kodzie boolProp... i wybrałam na simie z shiftem opcję Tomblstone L and F to mi się pojawił nagrobek. Wiedziałam o co w tym chodzi bo poszukałam w necie więc wzięłam żeby mi przydzieliło do domu nastolatka. Później zakochałam nastolatków i zrobiłam żeby byli dorośli i się wyprowadzili. Następnie w nowym domu też wywołałam ten nagrobek i wybrałam tą dziewczyną opcję make ny pregnacy with... (imię tego faceta) i bez niczego ot tak była w ciąży. Wzięłam opcję speed up my pregnacy (czy jakoś tak :con: ) i jeszcze tego samego dnia (chyba za 2 godzny) urodziła jej się dziewczynka. I kliknęłam z shiftem na jej matce i wybrałam jakąś opcję(nie pamiętam...) i przyleciała babka (matki która się wyprowadzała ) i chwilę posiedziała. Wcisnęłam na niej opcję make selectable i zabrałam jej pamiątki z wakacji ( :laugh: no co... nie chciało mi się wyjeżdżać :shy: ) i wybrałam opcję make unselectable i się z nią pożegnałam a ona powiedziała: Julka(bo tak miało a imię to dziecko co wcześniej zrobiłam z niego niemowlaka)i ja musimy już iść bo jest już późno i ciemno a dzieci powinny już spać i wzięła ją na ręce i sobie poszła dlatego musiałam zrobić pauzę i ją przydzielić do rodziny i skasować Hamskie zachowanie, nie? A zarazem jakże dziwnie ta babka postąpiła, ukraść dziecko ? Ale się rozpisałam...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.