Wiele osób krytykowało moje fotostory bo, że nie scharakteryzowałam Izy i innych postaci. Dlatego teraz scharakteryzuję postacie:
Iza:główna bohaterka
Iza to 15-latka. Chce zostać najpopularniejszą dziewczyną w całej szkole. To szóstkowa uczennica, jest grzecznym aniołkiem, ale potrafi też być "wścibską smarkulą". Interesuje się muzyką, zawsze bierze udział w konkursach szkolnych. Marzy aby zostać piosenkarką w przyszłości. Boi się ciemności, szpitali, robaków i samotności.
Wygląd: Szczupła, niezbyt wysoka nastolatka. Włosy krótkie i czarne, oczy ciemne brązowe.
Tomek i Jola

jciec i macocha Izy

Jola ma 35 lat a Tomek jest o 5 lat starszy. Całkowicie się różnią. Tomek zawsze pragnął stworzyć rodzinę, a Jola marzyła by wyjść za bogatego sima i udało jej się, bo Tomek Klitek to najbogatszy sim w Miłowie, ma swoją firmę. On szczerze kocha Jole a ona jedynie jego pieniądze. Iza zaczęła podejrzewać, że
macocha zdradza jej ojca.
Wygląd: Wysoki i umięśniony mężczyzna. Włosy krótkie czarne, lekki zarost i bródka. Brązowe oczy.
Wygląd:Niska kobieta, szczupła(obecnie jest w ciąży) oczy granatowe. Długie blond włosy.
Don Lotario:mieszkaniec Miłowa
Don 34-latek syn włoskich emigrantów. Jest zdolny do wielu zdrad. Zdobył już serca Niny,Diny,Kasandry. Teraz zabiega o względy Izy. Ale czy jest szczery mówiąc, że ją kocha? Zawsze marzył by mieszkać w wielkiej willi, jeżeli uda mu się rozkochać naiwną i bogatą Izę, wtedy marzenie się spełni.
Wygląd: Wysportowany mężczyzna. Przystojniak, oczy zielone, krótkie włosy i czarna broda.
Agata Klitek:prawdziwa mama Izy

Agata ma 36 lat, pewnego dnia zniknęła, po długich poszukiwaniach uznano ją za zmarłą. Czy żyje? W dniu zniknięcia była sama w klubie, pokłóciła się z mężem. W pewnym momencie zjawił się przystojny mężczyzna(PS.był wampirem)Zaprosił ją do tańca, a kiedy wyszła z budynku poleciał za nią w postaci nietoperza. W parku Agata, zorientowała się, że ktoś ją śledzi. ( więcej dowiecie się po kolejnych odcinkach):smirk:
UWAGA! tu z czasem będą dochodzić postacie, oraz będzie więcej wiadomości o tych, których już dodałam

nie chcę zbyt wiele zdradzić o nowszych odcinkach.