View Single Post
stare 28.02.2008, 15:50   #1
Lizek

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Miejscowy łamacz serc

Cytat:
Napisał kasiula215
po raz 2 powtarzam ,że z wiekiem mi chodzi o to,żeby nie oceniać mnie jakbym chodziła do gimnazjum czy do liceum,jestem słaba z polaka i pisania takich FS,ale nie mówię,żebyście nie oceniali źle mojego Fotostory,ostatnio same negatywne otrzymywałam oceny,ale się nie załamałam i piszę dalej bo są osoby,którym się podoba.Nie wiedziałam,że jest aż tak źle ;(
Kumam o co ci chodzi.No ale czasu nie cofnę.Biorę pod uwagę każdą krytykę,chcę,żebyście mnie krytykowali,ale nie o takie rzeczy jak spacja po przecinku czy kropce,mnie zawsze uczono,że nie trzeba dawać tej spacji,więc po co mam się męczyć i to zmieniać.Przecież to nie jest żaden błąd!
Postaram się mniej używać skrótów itp.itd.,a z tą macochą,nie wiedziałam jak mogę o nich mówić Bo głupio ciągle powtarzać tata i macocha.Może ktoś mi poda jakieś pomysły bo ja na nic nie mogłam wpaść.Staram się zamieniać jak najczęściej Iza na :dziewczyna,ona i takie różne :wacko:
Staram się!
O widzisz, nie zauważyłam tego posta. No to odpowiem.
Wiesz, z krytyką chodzi nie o to, żeby przybić i załąmać autora, tylko o to, żeby dać mu dobre rady i żeby następnym razem pisanie wyszło mu lepiej. Dlatego uważam, że krytyka jest dobra w każdym wieku, oczywiście nie taka sama, ale dostosowana do możliwości autora.
Nie wiem, kto Cię uczył, żeby nie dawać spacji po przecinku czy kropce, ale mi zawsze mówiono, że niepisanie jej to błąd. Zresztą, w zeszycie chyba nie piszesz w tym stylu: "Ala ma kota,a kot ma wściekliznę" tylko raczej dajesz odstęp między tym przecinkiem, a następnym słowem. Jeśli nie, to przepraszam, ale dla mnie dalej brak tej spacji jest błędem.
Dobrze, że się nie poddajesz i piszesz dalej, to wielki plus, ale nie poddawać się to jedno, a ulepszać umiejętności to drugie
Dobrze też, że stosujesz synonimy. Jeśli chodzi o tych nieszczęsnych "rodziców" Izy, to nie wiem, może mogłabyś pisać "małżeństwo" albo "para"?

Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.