Odp: Abstrakcyjna powieść
Nie no muszę się wyrazić.
Więc, ... nie podoba mi się to, że przepisujesz albo publikujesz fotostory osoby innej niż ty. Uważam, że powinnaś sama coś dać WŁASNEGO autorstwa. Jestem pewna, że zdjęcia są twoje. Ale jeśli to opowiadanie opublikowałaś to nie powinnaś się podszywać pod ten dramat. Dobrze, że nas poinformowałaś tak szybko. Fajny pomysł, ale ty jak widzę, nie chcesz tego kontynuować. Mam dwie opcje:
- krytyczne komentarze cię zniechęciły
- pomyślałaś że sobie nie poradzisz z kontynuacją
Liczę na to drugie. Noi myślę, że też brak czasu. Jeśli zakładasz temat fs powinnaś raczej najpierw się dobrze zastanowić czy poradzisz sobie z pisaniem odcinków, czy dasz radę ze zdjęciami oraz pomyśleć nad czasem jakim możesz poświęcić.
Właściwie to nie wiem po co się rozpisuję, ale może przemyślisz to co napisałam i zachowasz na przyszłość.
Poza tym jeśli uważasz, że nie będziesz już pisać, to piszesz że porzucasz temat (tak wogule to warto przeczytać czasami przyklejone tematy i regulamin) do userów (nie bardzo się orientuję w sprawach forumowych, internetowych lub załogi :/. Radzę przeczytać regulamin działu fotostory).
To MOJA opinia i MOJE zdanie.
|