View Single Post
stare 02.03.2004, 19:06   #76
Trin
Guest

Domyślnie

„Jak ciężko jest być aktorką – czyli życie Majki Sims”
Odcinek 2
Majka przypomniała sobie, że naprawdę jest czarownicą!!!
- Wystarczy zaklęcie zapomnienia – pomyślała
- Teraz zostało tylko się dowiedzieć jak te dwie się nazywają, zaraz zadzwonię - powiedziała
- Halo chciałabym się dowiedzieć jakie aktorki zajęły miejsca od 1 do 3 – powiedziała słodkim głosem Majka
- A po co to pani??? – zapytała zaciekawiona rozmówczyni
- Chciałabym im pogratulować – odpowiedziała Majka
- No dobrze 1 miejsce zajęła Malwina Lud 2 miejsce Gienia Kat a 3 Majka Sims
- Dziękuje – odpowiedziała złowieszczym tonem
- Nie, nie mogę rzucić na nie zaklęci zapomnienia, a jak nie zadziała!!! Wiem użyję Avada Kedavra – zabiję je hahaha.
- Tak muszę je gdzieś wyciągnąć i rzucić zaklęcie – Majka postanowiła pójść do studia Sim Bros i jakoś wciągnąć Malwię Lud do komórki i użyć Avada Kedavra . I udało jej się już wyeliminowała Malwinę teraz do sudia przyjdzie Giena . Wystrzeliło zielone światło i już po Gieni Kat. Teraz Majka będzie grała upragnioną rolę.
- Nareszcie mi się udało teraz Zagram Sabrinę – Majka kiedy zadzwonił reżyser, żeby powiedzieć jej, że ona będzie grać Sabrinę udawała zdziwiną. Pojechała do studia.
- Grasz wspaniale – pogratulował jej reżyser, a potem inni.
- Nie zgadzam się z nim ty w ogóle nie potrafisz grać – powiedział Kartofel Ziemniak hydraulik, który przyszedł naprawić kran. Majka poczekała aż wszyscy wyjdą. Zostali tylko ona i K.Z. I znowu zielone światło wyleciało z różdżki Majki. K.Z. stał się kolejną ofiarą Majki. Później już nikt nie powiedział Majce, że nie potrafi grać. Kiedy skończyła grać w serialu dostała 3.000.000 $ była szczęśliwa i kupiła sobie kabriolet. Kiedy tylko jej ukochany Zdzich wrócił
- Kochanie ja przepraszam przecież wiesz jak bardzo cię kocham błagam wybacz mi!!! – płaszczył się przed nią Zdzich
- Nie nigdy ci nie wybaczę – odpowiedziała dziarsko Majka
- Pomogę ci zdobyć większe role mój agent aktorki, które zajmą miejsce przed tobą przekupi – wymamrotał Zdzich
- Mam lepsze sposoby - odpowiedziała
- A jakie? – zapytał Zdzich
- Ja je morduję zabiłam Malwinę Lud, Gienię Kat i jeszcze hydraulika, który mnie krytykował - powiedziała
- Łał ale muszę cię wydać policji, bo tak nie wolno!!! – wrzeszczał Zdzich
- Nie, nie wydasz mnie, bo ja cię zabiję – wrzasnęła Majka
- Nie... – Zdzich nie mógł powiedzieć nic więcej, bo był martwy. Majka, żeby nikt nic nie podejrzewał położyła jego ciało na ulicy przy simcentrum ( o 12:00 w nocy oczywiście) i odeszła.

Koniec odcinka 2
  Odpowiedź z Cytatem