10.03.2008, 19:53
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Starter "Młodzieńczy wigor" (clean) by Tiunivell
Siema
Zacznę tak Domek jest spoko jak na starter:
Salon:
Trochę pusty :/ Okna tak jak w niektórych pomieszczeniach domu są jakoś dziwnie ustawione jadno tak, drugie tak O.o. Kolory zbyt piękne nie są ale da się przeżyć :laugh:. Podłoga taka yyy brzydka. Kobieto po co tyle obrazów ?? Zamiast tych obrazów mogłaśbyś dać jakieś firanki :smirk: .Ocena 8,9/10
Kuchnia:
Kolory !! Podłoga by uszła, ale co to za okładzina ścienna bleeee. Broń Cię Panie Boże przed nią xP. Lodówka nie pasuje do koloru ścian (blee), proponuję kolor biały, gazówka taka jakaś metalowa :laugh: i na nogach mogłaś dać tą białą bez nóg Ładnie wyszedł ten kącik ze stolikiem i krzesełkami. i znów obrazy mmm. Ocena 8/10
Łazienka
Ale niebieściasto :laugh:. Mój ulubiony kolor. Podłoga Mi tam nie pasuje, są w grze takie niebieski płytki , które pasują do koloru ścian I znów obrazy O.O
Ocena 10/10
Sypialnia:
Ale puuuuuuuuusto. Kolorki cudne. Łózko przeciętnej jakości ale da się spać :laugh:. Yyyy a gdzie szafa ?? :shifty: Na szafę by starczyło 
A co ja widzę kaktus na stoliku ?? W The Sims 2 nie ma kaktusów. Nonono miało być clean. I znowu obrazy !! Ocena: 9,9/10
Bryła:
Moim skromnym zdaniem, bryła mogła by być trochę mniejsza. Na rzutach widać pustki. Ale ważne że jest gdzie mieszkać Ocena 10/10
Ogród:
Nie będę oceniał ,dlatego że to jest starter 
Ocena:
Wnętrze: 36,8/40 czyli 9,2/10 nieźle
Bryła: 10/10
Porady: Ogranicz się do 1-2 obrazków w danym pomieszczeniu. Zainwestuj w firanki 
pozdrawiam:
kubuss
|
|
|