Cytat:
Originally posted by Saper_X@Mar 3 2004, 01:11 PM
Dobre! A zaklęcie z Harry'ego Potter'a co nie?
Avada Kedavra... a to dobre! :lol:
|
Zgadza się to zaklęcie z Harrego Pottera
„Jak ciężko jest być aktorką – czyli życie Majki Sims”
Odcinek 3
Następnego ranka zadzwonił telefon
- Halo – powiedziała Majka
- Dzień dobry, czy jest pani zainteresowana rolą w filmie Harry Simpotter i
kamień simów??
- Tak ale kogo miałabym zagrać?? – zapytała zaciekawiona
- Może Hemionę Gransim – zapytała osoba
- Tak. A właściwie kim pan jest?? - zapytała
- Ja nazywam się Ziemniak Ziemniak – odpowiedział pan Z.Z.
- A ma pan brata?? – zapytała nieco zdenerwowana
- Tak miałem nazywał się Kartofel Ziemniak, ale zgina w nie wyjaśnionych okolicznościach – odpowiedział pochlipując
- Bardzo mi przykro, a kiedy mam przyjść na zdjęcia próbne!? – zapytała
- Jutro o 11:00 – powiedział Ziemniak Ziemniak
- Dobrze będę – powiedziała i odłożyła słuchawkę.
- A więc policja zajęła się sprawą śmierci Kartofla Ziemniaka, ale czyżby nikt nie zauważył martwego Zdzicha?? – myślała podenerwowana
- Ale i tak nic mnie to nie obchodzi!!! Hahaha...I am Evil – powiedziała Majka. Następnego dnia rozpoczęły się zdjęcia do filmu Majka grała znakomicie, lecz po studiu kręcił się detektyw, który próbował wyjaśnić sprawę śmierci Kartofla Ziemniaka.
- Ależ panie reżyserze nie mogę się skupić kiedy ten detektyw chodzi po studiu – powiedziała słodkim głosem Majka
- Wiem mnie też trochę rozprasza, ale zrobię wszystko, żeby wyjaśnić sprawę śmierci mojego brata – odpowiedział pan Z.Z.
Majka miała tego dość. Nie chciała aby ten detektyw chodził po studiu.
- A jak się pan nazywa – zapytała detektywa Majka
- Ja jestem Burak Cebula – odpowiedział detektyw
Majka nie wiedziała co zrobić, zabić detektywa może, ale czy to by nie sprowadziło ich więcej, a może nawet zamknięto by studio filmowe?? Co miała zrobić?? Może, gdyby go zabiła to by pomyśleli, że ludzie nie pracujący w studiu jako reżyser, aktor i cała ekipa giną może?? Takie pytania zadawała sobie Majka.
- Tak zabiję tego detektywa może to do nich dotrze?! – myślała Majka
Poczekała aż wszyscy opuszczą studio a zostaną tylko ona i Burak Cebula.
- Avada kedavra – wrzasnęła Majka i promień zielonego światła wystrzelił z różdżki. Majka wyszła, a w studiu zostało tylko martwe ciało Buraka Cebuli.
Koniec odcinka 3
Napiszcie co o tym sadzicie