View Single Post
stare 11.03.2008, 20:53   #5
<Kliooo13>
Guest

Domyślnie Odp: Kłopoty w rodzinie

Tradycyjnie Fs o lejących się starych co chlają wódkę na przystanku (wow coś innego niż nastolatkowie pławiący się w luksusie i nie umieją nawet się ubrać xD). Ale nie jest to opinia negatywna, ponieważ lubię Fs w których dzieje się coś no... mrożącego krew w żyłach . A skoro już przy tym jesteśmy to mam coś do powiedzenia w sprawie "brak uczuć, za mało bólu, nic się nie dzieje". Według mnie to na początku zawsze jest taka "szara codzienność". To dopiero PIERWSZY ODCINEK czyli przedstawienie postaci, pokazanie jak wygląda dzień w opisywanej rodzinie. Co do Tuśka: nie uważasz, że... trochę przesadzasz? Ona się stara a to najważniejsze. Jak mawiają "początki zawsze są trudne". Nam łatwo jest to komentować bo to do niej się to wszystko kieruje a nie do nas i to już jest jej problem jak ona to odbierze a nie nasz, a jej jest ciężko dawać Fs na forum bo się boi co na przykład taki Tusiek jej nawypisuje. Za bardzo się czepiasz, ja wiem że to krytyka aby ona potem wiedziała co robi źle, ale tak w ogóle to drogi Tusiek (chyba jesteś dziewczyną a jeśli się mylę to z góry przepraszam) napisałaś to żeby tylko zabrać głos (klawiaturę). A jutro dalsza część komenta bo mi się nie chce pisać.
  Odpowiedź z Cytatem