View Single Post
stare 12.03.2008, 18:23   #3
sympathique.
Guest

Domyślnie Odp: Studenckie smaki- 'Niebieska Landrynka'[clean]

Wybacz, Sheep-y, ale domek mi się nie podoba. Jest O WIELE za jaskarawy, przez co staje się niemal odpychający. Buduj ciepłe, bardziej przyjazne domki, tak jak ten rodziny Chałwa. Był cudowny. Poszczególne pomieszczenia:
Salon: MAM ZAWAŁ. Boże. Jaki róż. I jeszcze do tego niebieski. Ale całkiem nieźle umeblowane. 6/10
Jadalnia i kuchnia: O, już lepiej. 8/10
Łazienka: Tutaj przynajmniej nie tak jaskrawo. 9/10
Sypialnia: Te wszystkie "duperelki" jakoś mnie odpychają. wiem, że był taki zamiar, ale tego nawet jak na szaloną Simkę jest za dużo. 5/10
Ogółem:28/40. Mogło być lepiej. Ale to tylko moje zdanie. Nie obraź się, po prostu nie podobają mi się kolory- kocham czarny, emo itp., a róż i niebieski? A fe. Dlatego nie przejmuj się mocno moją oceną.
Wyszło na to, że w skali dziesięciu masz 7/10. Nieźle, chociaż tak jak już mówiłam- mogło być lepiej, zwłaszcza w porównaniu z twoim domkiem dla rodziny Chałwa.
EDIT: Najpierw nie zauważyłam linku w sygnaturze i pomyślałam, że domek Chałwa to nie twój. xP Nacisnęłam krzyżyk, ale już się wysłało. Podczas drugiego posta zauważyłam w końcu link, więc dopisałam od nowa. Boże, jaka ja głupia. xP

Ostatnio edytowane przez sympathique. : 12.03.2008 - 18:26