OK... postanowiłam sobie ostatnio nie czepiać się już brył, bo i mi one nie wychodzą. Tak więc trzymając się mojego postanowienia przechodzę do całej reszty. Już na pierwszym zdjęciu masz minusa. Za co? Ależ oczywiście, że za błyszczącą podłogę! Poza tym w hallu widzę tylko kwiatka. W pierwszej z trzech (!) (a na co tyle samotnej kobiecie) łazienek też znajduje się owa felerna nakładka. No i jest tam tylko umywalka oraz toaleta. Zauważyłam, ze sypialnie ci nie wychodzą../. nie przepadam za meblami z Sim Paris i może dlatego dręczy mnie to uczucie. Ale podoba mi się ściana na której wisi telewizor. Klimat ma

. W kolejnej łazience podobają mi się kolorki. No ale znowu ... podłoga1 Poza tym lustro wiszące na oknie. I stanowczo o jeden prysznic za dużo. Mogłaś postawić ogroomną wannę. Hall drugi niezły, ale podłoga ... :/ i szkoda, że w akwarium rybek nie ma. Ale podejrzewam, że to zwykłe przeoczenie. Kuchnia zimna i smutna, salon zwykły. Kolor ścian nie pasuje. Kącik w ogrodzie ciekawy. Ale oglądać w nim telewizję? Ja bym się tam deszczu bała, ale co tam.
Ogółem ... no ... gdzieś tak z 7/10