Odp: Drugi domek by Natalka :D
Hey mam na imię Patrycja Knot.-To zdanie nie w tej formie ;/ raczej chodziło ci o zdanie : Hej nazywam sie Patrycja Knot.
Reszta
1.Domek z przodu.Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie .-Strasznie sztuczne ;/ Miałaś przejśc odrazu do domkua te zdanie na końcu tylkow tym przeszkadza(jest strasznie tandetne ! ...moim zdaniem wygląda to ładnie... : co to miało być ? )
2.Albo jesteś dziecinna, albo jestem jakaś inna .. Ten pluszak u dorosłej pięknej kobiety(simki) ? Beznadzieja !!
3.Zdjecia są do kitu an dodatek z brakiem półscian który utrzymuje taki klimat jak gdyby ci zależało aby uzyskać efekt zdjecia całego mieszkania .. ;/
4. Nie mam juz nic do powiedzenia ;( strach na to patrzeć i tyle (moim zdaniem) jeśli maz mi coś do powiedzenialub skrytykowania to mi to powiedz w prost ja prawdy przed nikim nie skrywam tak jak ty (że niby ci to siostra wszytsko skasowała) ;( omg...dobra spadam bo sie rozpisałam ae nie na marne ! wybacz ale to tandeta i nie jest nawet warte '0' ... tylko se nie pomyśl ze myśle że ja robie domy cód miód bo tak nie myśle ! nikt nie jest doskonały !!!
|