Zrobię nowy odcinek, bardzo przepraszam, ale miałam reinstalację komputera, później poszedł do informatyka i przez dłuższy czas go nie miałam, był tylko laptop :/ Na szczęście skopiowałam pliki z zapisami gry. Dziękuję za komentarze, dzięki nim wiem co mam poprawić

[QUOTE=Benny Hill]
Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^
Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była.
A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd

I miała nastoletnią córkę!
QUOTE]
Mi chodziło o to, że ta matka zmarła kiedy nastolatka była jeszcze małą dziewczynką, ale nie udało mi się tego ująć za co bardzo przepraszam...

Zostawiła pieniądze, ale przecież wiadomo, że jak jej dzieci są niepełnoletnie, to nie mają do konta dostępu. A to, że szybko przepił, no cóż zdarza się
Chciałam na zdjęciach przedstawić, że dzieci już nie wytrzymują i cierpią z powodu braku matczynej miłości. Niedługo nowy odcinek.