Bryła- było by dobrze, gdybyś nie wydziwiała z tymi wszystkimi kształtami, wygięciami, oknami jak ze szklarni. Wolę tradycyjne modele. Chociaż możliwe, że chciałaś odbiec od zwykłej nudności i rzucić na nowe pomysły na budowanie. Hm.. 4/10
Ogród- surowy, jedno drzewo i ogrodzenie. Lubię otaczać moich simów przyrodą, a tu nie widzę jej wiele. Basen jest taki.. upchany. I zdecydowanie za duży. Ogród bez wyrazu. 2/10 Kuchnia- nie chciałabym tam jeść

Chyba przez ten klimat pomieszczenia. Podoba mi się pomysł z pół-ścianką i wiszące półki. 5/10
Łazienka I- podoba mi się. Zwłaszcza pochwalę Cię za kafelki. Niebanalne rozwiązanie! 7/10
Gabinet- schludny, przejrzysty. Myślę, że twoim simom dobrze się tam pracuje. Brakuje mi przyrody! 6/10
Sypialnia- brrr, powiało grozą! Nuda, zero kreatywności. Bez zbędnych ogródek 0/10
Salon- ładne okna! Już wiem po co były Ci potrzebne. Jednak dalsza część pomieszczenia znowu: oschła i lodowata! 3/10Łazienka II- coś jakby garderoba, zbiór kosmetyków. Ładna. Ale (alee

) duży minus za wannę! 6/10
Siłownia- źle, źle, zero fantazji! Chociaż ciekawy pomysł. 3/10
Pomieszczenia wyglądały by dużo lepiej bez tego lodowatego i smutnego klimatu, który krąży w powietrzu.. Może spróbuj kolorowych tapet? Polecam te:
http://www.simsinparis.com/afbeeldin...l1-1-klein.jpg
Możesz ściągnąć je z
www.simsinparis.com ,zakładka Walls&Floors.
Nie porzucaj pasji i twórz dalej