A ja napiszę o losach rodzin z Doliny Niezbędnej, bo ostatnio tam dużo gram. Właściwie najwięcej to dwiema rodzinkami - Aspirant i Unia
No więc... Po udanych wakacjach w towarzystwie pewnej ładnej kobiety, Wiktor rzucił tą swoją żonę Elżbietę, bo ta ciągle zajęta była własną karierą. Zabrał córeczkę i wyprowadził się do Nataszy Unii (o tej kobiecie była mowa na początku

). Elżbieta była załamana i wściekła - każdego dnia przychodziła pod ich dom i z wściekłości na ex-męża, przewracała śmietnik na ziemię. Jak się domyślacie, Natasza rzuciła w niepamięć uczucie do pana Kreta i zakochała się w Wiktorze (z wzajemnością of kors

). Wzięli ślub i teraz mają trzy śliczne córeczki (z czego dwie to bliźniaczki) i Paulinkę, córkę Wiktora z pierwszego małżeństwa. Eustachy Aspirant wskrzesił z pomocą dżina własną żonę i żyją sobie teraz szczęśliwie z byłą synową u boku

(o Elżbietę chodzi). Elżbieta jednak nie planuje już kolejnego małżeństwa, bowiem postanowiła całkowicie rzucić się w wir pracy.
THE END. Lol, to się rozpisałam, niczym simowa telenowela

Poza tym zmieniłam trochę wygląd Nataszy - stała się teraz latynoską pięknością z czarnymi włosami