View Single Post
stare 03.04.2008, 18:12   #1
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie Nickelback - Hero

Myślałam nad tym od dłuższego czasu ale gdy myślałam, że mam to robić w Movie Makerze, rzygać mi się chciało tymi errorami, wyłączeniami bez ostrzeżenia i zacinaniem się grafiki, kosztem moich biednych, skołotanych nerwów. W końcu jednak w moje łapki trafił Sony Vegas a pomysł i postacie przyszły same.
To pierwsza moja produkcja w SV więc proszę o wyrozumiałość i szczere opinie, bo chce wiedzieć czy nadaje się na filmowca
Ah btw...
YOUTUBE SUX kocham Dailymotion ^^

http://www.dailymotion.com/Oazowiczka/video/8313021

Dla tych co nie skumali fabuły. Bohater siedzi u siebie, grzmi, nieprzyjemnie, nie wie co ze sobą zrobic - wychodzi. Potem mały flashback, nie zdaje sobie sprawy, że to on moze byc wspomnianym w piosence bohaterem, idzie dalej. Widzi bezdomnych (anielica we flashbacku to ta " która mówiła, że miłośc nas wszystkich uratuje")kolejny obraz nędzy i rozpaczy, próba ucieczki. potem scenka sielankowa na łączce, bohater uswiadamia soie, że to on moze cos zmienic. Szuka mijaną biedną dziewczynke i zabiera ją do domu. Fin ;d

Ostatnio edytowane przez Oazis : 03.04.2008 - 20:53
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.