Temat: Mój sim ...
View Single Post
stare 04.04.2008, 15:17   #144
MiNuTkA15
Guest

Domy¶lnie Odp: Mój sim ...

Cytat:
Napisał andy 752
do mnie raz przyszła gazeciara o 00:00 w nocy (nie wiem jak to się stało) a ja akurat miałam balange no i ona rzuciła mi gazete i normalnie zmieniła strój na jaki¶ błekitny brokatowy stroj (to była sukienka) zaczeła wywijać, stawac na rekach robić salta i jakie¶ niestworzone rzeczy, a potem rozebrała się i zaczeła sie wypinac i to wszystko było bez cenzury! mało tego zrobiła sie cała w zołtym sluzie jak w miodzie. potem poszła po szczotke do kibla i sie wyczysciła z tego "miodu" i wszyscy byli cali w tym miodzie i zaczeli na ni± wymiotować a to było w TS 1!
nie wiem jak w ts 1 wymiotowali. to nieprawdopodobne!!

Czy ty sie dobrze czujesz? Bo chyba nie xP
Po 1 primo gazeciarka nie przychodzi o godzinie 00:00 xP
Po 2 primo gazeciarka nie przebiera sie w żadn± błękitn± sukienke xP
Po 3 simy(w tym również gazeciara) nie maja takiej możliwo¶ci jak stawanie na rekach, wywijanie, robienie salt, jaki¶ch niestworzonych rzeczy, rozbierac sie do naga(chyba ze do kapieli, zabawy w lozku albo do jacuzzii) wypinac sie xP
Po 4 primo simy nie robi± się w żadnym żółtym ¶luzie i nie czyszcz± się szczotk± do kibla... xP
Po 5 primo simy nie mog± wymiotować na innych, ani wogole wymiotować w jedynce z tego co wiem.
Po 6 primo Puknij sie w głowe, bo z tych kłamstw które napisała¶ nawet koń by sie u¶miał :laugh: :laugh: :laugh:
  OdpowiedĽ z Cytatem