View Single Post
stare 07.03.2004, 20:49   #100
Saper_X
Guest

Domyślnie

No bez przesady. Inni też w to co robią wkładają trochę trudu, nie tylko Ala (bez urazy Alu). Zapewne połowa z Was moi drodzy krytycy przeczytała tylko 2, góra 3 telenowele. Chyba można poświęcić trochę uwagi innym pisarzom, Oni też się starają. Myślicie, że dla kogo Oni to piszą? No bo jak nie to może tylko Ala będzie pisać. Nie chodzi mi o to, że o mojej nowelce mało osób się wypowiada, ale o to, że wpadacie tu i piszecie ciągle o jednej osobie, a to, że któś inny też coś napisał i chce, aby powiedzieć coś o jego dziele to Was nie obchodzi.

Ja w tej chwili poświęciłem swój czas na przeczytanie kolejnego odcinka telenoweli Nai i chętnie napiszę co o nim myślę: Całkiem fajny. Może niewiele osób zauważyło, że historie Nai i Trin mają żadko spotykany gatunek "mrocznej komedii".

Nie mam do Was żalu o to, że podoba Wam się inna nowela, ale jak ktoś coś dla nas pisze to wypadałoby coś na temat tej powieści powiedzieć, a nie trąbić ciągle o tym samym motywie. Przed chwilą Nai napisała kolejny odcinek swojej powieści i zapewne miała nadzieję, że ktoś coś o niej powie, a niektórzy trąbią jeszcze o tej z poprzedniego dnia. Nie jestem też zazdrosny o Alę, absolutnie tak nie jest. Ja tylko mówię, że inni też się starają i oczekują na czyjąś opinię, nawet negatywną.
  Odpowiedź z Cytatem