View Single Post
stare 19.04.2008, 07:26   #9
Guanabanana
Guest

Domyślnie Odp: Laptop a Simy?

Cytat:
Napisał Mamełe
Guanabanana, Alex bez sensu jest pisanie, że wam na laptopach z vistą śmiga, bo laptop tak samo jak pc nie ukażdego jest jednakowy. Podajcie specyfikację swojego sprzętu, to będzie można porównywać
Jest sens, bo niektórzy wciąż uważają, że jak jest vista to jakość grania dramatycznie spada lub nie chodzi w ogóle. Poza tym przy takim procesorze jak wymieniony przy tym laptopie można się zastanawiać czy jeśli jest vista to pójdzie, bo niby potrzebne są 2GHz. Mi gra działa normalnie przy posiadaniu wszystkich dodatków, większości minipacków oraz 6000 plików ściągniętych z internetu i procesorze 1,6 (lub 7). Wydaje mi się jak tak patrzyłam, to karta graficzna załączona do tego notebooka, jest w sumie standardowa jeśli chodzi o tę cenę. Jednakże problem polega na tym czy obsługuje funkcję T&L, jeśli nie, to procesor powinien być większy min. 2,4 żeby chodziły (to już 0,7 różnicy niż wymagania). Chociaż z drugiej strony nigdy nic nie wiadomo. W każdym razie ja bym się chyba zdecydowała, cena nie jest jakaś wygórowana i komputer wygląda (technicznie) nieźle. Poszukaj może jeszcze jakichś innych ofert, ale kupując w ogóle laptopy trzeba liczyć się z ryzykiem, że TS2 może nie chodzić.
  Odpowiedź z Cytatem