View Single Post
stare 19.04.2008, 07:40   #15
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Dom rodziny Wilk by kotek23

Zgodnie z obietnicą

Obejrzałam wszystkie Twoje domki i widzę, że jakoś tak w nich pusto i monotonnie. Mam wrażenie, że we wszystkich domkach pomieszczenia są w tej samej kolorystyce, a na pewno w bardzo zbliżonej, głównie beże i szarości.
Twoim domkom brakuje klimatu. Kojarzą mi się z budowlami z pierwszej części tej gry.

Nieumiejętnie łączysz meble, mieszasz style. W tym domku, w kuchni ustawiłaś meble w wiejskim stylu, a w salonie jakiś nowoczesny fotel. Pomieszczenia nie pasują do siebie, wręcz się ze sobą "gryzą". Puste kąty również nie robią dobrego wrażenia.

W twoich domkach brakuje mi przede wszystkim dekoracji, na ścianach, podłogach i meblach. To nadałoby im odpowiedni klimat. Podwórko jest zupełnie niezagospodarowane, brakuje ścieżek, kwiecistych rabatek itp..

Ale oczywiście buduj dalej. Praktyka jest niezbędna, aby dojść w czymś do wprawy. Przede wszystkim jednak graj w swoich domkach, baw się w nich i nimi, a pewne rozwiązania umeblowania pomieszczeń same się nasuną.

Pozdrawiam Irbis