21.04.2008, 20:44
|
|
Reputacja: 10
|
Krok ku nowoczesności by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Helooooł :*
Dzisiaj chciałbym Wam zaprezentować Mój nowy twór. Otóż jest to dom w stylu nowoczesnym Nie wiem dlaczego zrobiłem nowoczesny hmmm tak jakoś wyszło samo.
Pomieszczenia: Salon, kuchnia, 2x łazienka i sypialnia.
Parcela: 3x2
Testowany: Tak
Koszt: ?? miałem sprawdzić i zapomniałem XD
Przedstawię Wam bliżej historię tego domu. Dom został wybudowany w 1980 roku, pierwsza rodzina która w nim mieszkała po 9 latach się wyprowadziła. W 1990 roku dom został przerobiony na sklep, piętro domu zostało wtedy kompletnie zniszczone. Sklep prosperował do 1995 roku po czym właściciel zbankrutował. Do roku 2000 dom stał opuszczony. 20 maja 2000 roku wprowadziła się tam młoda dziewczyna, która ponownie dobudowała zniszczone piętro. Mieszkała w nim do 2007 roku po czym zginęła w tajemniczych okolicznościach. W 2008 roku dokładnie 20 lutego wprowadził się do tego domu młody chłopak . Dom został przez niego kompletnie odnowiony i urządzony bardzo nowocześnie.
Oto on:
Dzień dobry mam na imię Michał Kruk mam 24 lata i jestem po studiach biologicznych. Od niedawna pracuję w zawodzie oceanologa w Instytucie Oceanografi w SimCity. Chcę wam zaprezentować mój dom, Który kupiłem 20 lutego tego roku. Dom jest urządzony nowocześnie ponieważ sądzę że trzeba iść z duchem czasu Ok zacznijmy od wyglądu ogólnego domu.
Dziękuję za obejrzenie mojego domu i zapraszam w każdej wolnej chwili do siebie Dowidzenia
Ale się rozpisałem Zapraszam do komentowania i oceniania 
pozdrawiam:
kubuss
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:50
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|