View Single Post
stare 22.04.2008, 08:15   #14
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Rekonstrukcje pomieszczeń Titanica

A więc tak. Zaczbę od tego, że o 14.00 mam testy, więc mam sporo wolnego czasu przed testami, bo już uczyć się nie zamierzam. A więc. Bardzo fajna rekonstrukcja i według mnie te okna pasują. Tylko co mi się tu nie podoba. Na zdjęciu nr. 4 (licząc od początku [wraz z tymi z filmu i tym czarnobiałym]) widać niebo! No, myślałem, że nikt nie zauważy, czy sam nie zauważyłeś?! I jeszcze jedno. Za oknami zdjęcia nr 3 (też licząc od początku) widać, podajże pokład spacerowy od strony zewnętrznej, tzn. tak jakby burtę (NIE ZNAM SIĘ NA TYM, WIĘC NIE UMIEM FACHOWO OKREŚLIĆ TEJ JAKBY NADPUDÓWKI). Mam rację, że jest to pokład spacerowy? Jeśli tak, to unikaj takiego czegoś, bo to naprawdę mocno rzuca się w oczy. Podsumowując:

Zdjęcia (tylko te z the sims 2)
6/10

Pomieszczenie (tylko to zrobione w the sims 2)
9/10

Razem:

7.5/10- TAKA JEST MOJA OCENA.

Ps. Bardzo fajny pomysł, tylko przyłóż się trochę bardziej, bo pod twoim postem widać, że masz już gotowe inne pomieszczenia. Zastanów się jeszcze co w nich zmienić i jak robić zdjęcia by nie były spalone.

A jeszcze jedno. Przydałoby się w tym wnętezu jakiś akcent. No nie wiem. Jakieś kwiatki, czy rzeźba... Bo to wnętrze jest trochę smętne, co nie?

Ostatnio edytowane przez Gio : 22.04.2008 - 08:18
Gio jest offline