Teraz skomentuję apartament i prywatną promenadę. Acha. Zapomniałem dodać, że dziękuję za odpowiedzi. A więc.
Co tu długo by gadać.
APARTAMENTY:
Tragicznie! Zawiodłeś mnie! 4/10 (bo mimo wszystko w porówaniu co do NIEKTÓRYCH...).
PRYWATNA PROOMENADA:
Bardzo tragicznie! Wie, że na zdjęciu to tak wygląda i chciałeś jak najlepiej odwzorować, ale nie ma w tym, takiego jakby ducha. Daję 3/10!
Srednia 2cz. "powrotu na titanica"
3.5/10
ŚREDNIA 1 i 2 CZ. "POWROTU NA TITANICA:
5.5
PS. Jak pisałem poprzednio. Przyłóż się bardziej. A propo? Co będzie następne? Liczę na odpowiedź! Na pewno ocenię kolejne części!
No i jak zwykle o czymś zapomniałem. Otóż, dlaczego za oknami, które są na prywatnej promenadzie jest tak szaro, a przecież odpowiadając mi napisałeś:
"Jeśli to ma być autentyczne musi być wszystko odwzorowane najlepiej jak się da"

(nie było to szczere

)
No i jeszcze musze coś dodać. Dlaczego ja zawsze musze pisać najdłuższę odpowiedzi i oceny?! Może dlatego, że zawsze coś dopisuję, tak jak teraz np. :wacko:
No i muszę jeszcze coś dodać! Ja to mam sklerozę, a mianowicie, co mi się nie podoba na jednym ze zdjęć. (pokusiłem się o małą przeróbkę twojego zdjęcia):
Teraz już wiesz co mi się nie podoba na tym zdjęciu? Następnym razem będzie lepiej...