Cytat:
Napisał pitex_94
APARTAMENTY:
Tragicznie! Zawiodłeś mnie! 4/10 (bo mimo wszystko w porówaniu co do NIEKTÓRYCH...).
PRYWATNA PROOMENADA:
Bardzo tragicznie! Wie, że na zdjęciu to tak wygląda i chciałeś jak najlepiej odwzorować, ale nie ma w tym, takiego jakby ducha. Daję 3/10!
|
No tak, a co tam miałem lepszego zrobić? Jest to wszystko co powinno być, więcej nie mogę dodać, tych twoich obrazów i rzeźb bo po prostu to by było nieautentyczne?! Ale już wiem co dodam do kolejnych zdjęć żeby Ci sie nie wydawało że "pomieszczenia nie mają ducha".
Cytat:
PS. Jak pisałem poprzednio. Przyłóż się bardziej. A propo? Co będzie następne? Liczę na odpowiedź! Na pewno ocenię kolejne części!
|
Weranda.
Cytat:
No i jak zwykle o czymś zapomniałem. Otóż, dlaczego za oknami, które są na prywatnej promenadzie jest tak szaro, a przecież odpowiadając mi napisałeś:
"Jeśli to ma być autentyczne musi być wszystko odwzorowane najlepiej jak się da" (nie było to szczere )
|
Po pierwsze, na oryginalnym zdjęciu za oknami jest czerń, i to całkowicie logiczne, po tej stronie były apartamenty, światło w dzień nie musi być tam włączone by było wszystko widać. Okna z widokiem na morze były po drugiej stronie.
I dlaczego niby uważasz że to co powiedziałem nie było szczere? Słuchaj, Titaniciem interesuję sie od dziecka, wiem o nim wszystko, więc zależy mi żeby wszystko było zrobione najlepiej jak sie da...
Co do zdjęcia:
1. Co ci sie nie podoba w tych drzwiach? Pasują przecież....
2. Ten mebel to taka leżanka, powinna być odwrócona oparciem w stronę drzwi...
3. Krzesło do czego nie pasuje? Do podłogi? Podłoga taka była w kabinach. No chyba że do powietrza nie pasuje...