Cytat:
Napisał ..::lOvE::..
Powiem ,że fajny pomysł , oby wypalił 
|
Z Waszą pomocą z pewnością wypali

.
Cytat:
Napisał Lily
Czy po 30 kwietnia, kiedy te wszystkie seriale i inne skończą być emitowane będzie jeszcze jakiś nabór?
|
Oczywiście! O wszystkim na bieżąco będziecie informowani :-).
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Jeżeli np: zrobię teledysk i jeżeli do was go zgłoszę po 30 kwietnia to czy go dodacie bezpośrednio na "moje konto" czy będzie ten teledysk leżał do następnego naboru.
|
W sumie na razie niewiele mogę powiedzieć na temat ramówki, ilości nadawanych filmów etc., ponieważ nabór cały czas trwa i dopiero po 30 kwietnia zaczniemy tworzyć ramówkę. Ale z pewnością produkcji NIE będzie aż tak dużo, żeby Twój teledysk musiał czekać do kolejnego naboru :-). Wszystko zależy od Was ;-).
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Apropo konta: Czy będą jakieś konty jak w STV? Znaczy się nie konta tylko zakładki z filmami?
|
Jasne, że tak! Każdej produkcji poświęcony zostanie specjalny dział, dzięki któremu widz będzie mógł zapoznać się z danym filmem, serialem etc. ;-).
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Acha i jeszcze coś - Co ile miesięcy albo tygodni będą nabory?
|
Nie wiem jeszcze jak to wszystko będzie wyglądać, ale myślę, że nie będziemy robić takich typowych naborów na ramówkę letnią czy zimową. Po prostu każdy w dowolnej chwili będzie zgłaszać swoje filmy

.