View Single Post
stare 22.04.2008, 18:07   #40
P_aula
Guest

Domyślnie Odp: Nowa Simowa Telewizja! - Pytania

Cytat:
Napisał ..::lOvE::..
Powiem ,że fajny pomysł , oby wypalił
Z Waszą pomocą z pewnością wypali .

Cytat:
Napisał Lily
Czy po 30 kwietnia, kiedy te wszystkie seriale i inne skończą być emitowane będzie jeszcze jakiś nabór?
Oczywiście! O wszystkim na bieżąco będziecie informowani :-).

Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Jeżeli np: zrobię teledysk i jeżeli do was go zgłoszę po 30 kwietnia to czy go dodacie bezpośrednio na "moje konto" czy będzie ten teledysk leżał do następnego naboru.
W sumie na razie niewiele mogę powiedzieć na temat ramówki, ilości nadawanych filmów etc., ponieważ nabór cały czas trwa i dopiero po 30 kwietnia zaczniemy tworzyć ramówkę. Ale z pewnością produkcji NIE będzie aż tak dużo, żeby Twój teledysk musiał czekać do kolejnego naboru :-). Wszystko zależy od Was ;-).

Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Apropo konta: Czy będą jakieś konty jak w STV? Znaczy się nie konta tylko zakładki z filmami?
Jasne, że tak! Każdej produkcji poświęcony zostanie specjalny dział, dzięki któremu widz będzie mógł zapoznać się z danym filmem, serialem etc. ;-).

Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Acha i jeszcze coś - Co ile miesięcy albo tygodni będą nabory?
Nie wiem jeszcze jak to wszystko będzie wyglądać, ale myślę, że nie będziemy robić takich typowych naborów na ramówkę letnią czy zimową. Po prostu każdy w dowolnej chwili będzie zgłaszać swoje filmy .
  Odpowiedź z Cytatem