Cytat:
Napisał ..::lOvE::..
A gdyby ktoś nagle zrezygnował ? Co w tedy dzieje się z godziną poświęconą na ten serial ? I czy grozi to jakimś wyrzuceniem ,ze stacji ?
|
Autor filmu/serialu/teledysku równocześnie z umieszczeniem go w dziale z naborem do TVS wyraża zgodę na jego publikację w TVS. Nie może dojść do sytuacji, w której autor danego filmu po ustaleniu ramówki nagle rezygnuje z emisji filmu. Myślę, że do takich przypadków raczej nie dojdzie :-).
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Czy będzie jakiś program - chodzi mi oto, że np: mój film będzie emitowany o godz 12.00 czyjś tam o 13.00. Będzie takie coś?
|
Ojj, raczej nie ma na to szans!

Zaczynamy praktycznie od zera, z pewnością Użytkownicy nie zgłoszą tak dużej ilości filmów, żebyśmy mogli pozwolić sobie na emisję kilku produkcji dziennie! ;-) Druga rzecz to to, że większość filmowców zgłosiła już swoje filmy do innej TV (tam nabór był zdecydowanie szybciej), a jak wiecie nie możecie zgłaszać produkcji, które były bądź w niedługim czasie będą emitowane w innych TV (nie dotyczy teledysków).
Jednocześnie mam nadzieję, że za jakiś czas dojdziemy do poziomu nadawania do kilku filmów dziennie ;-).
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Czy autor jednego serialu może zrobić drugi serial i go wrzucić na waszą ramówkę?
|
Jak najbardziej
tak!
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
A czy będą jakieś kategorie produkcji? np: filmy, seriale, reklamówki, pokazy mody, teledyski?
|
Oczywiście :-). Oprócz Waszych produkcji, pojawi się także kilka naszych serwisowych, m.in. jeden stały cotygodniowy program.
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Mój kuzynek jest anglikiem i też ma simsy i też nagrywa filmy a nie zna polskiego. Czy zrobicie jakąś specjalną kategorię na produkcję zagraniczne i czy zrobicie jakieś wersję językowe dla TVS?
|
Sprawa wygląda tak, że aby emitować filmy zarówno z Polski jak i zza granicy, musimy mieć zezwolenie ich autorów ;-). Na razie planujemy publikację produkcji polskich filmowców. Może za jakiś czas o tym pomyślimy :-).
Cytat:
Napisał Númenessä
Mozna dawać filmy pełnometrażowe i robić je we dwójkę? ;D
|
Jasne, że
tak!