Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Kolejne pytanie 
Czy jak będzie gotowa ramówka to jak np: kliknę na odcinek czyjegoś serialu to wtedy wyświetli się ekran na stronie TVS czy zrobicie link do YouTube?
|
Wszystkie produkcje wyświetlane będą na stronie ;-).
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
A czy wiecie w jakim programie sie robi loga TV?
|
Oczywiście, że wiemy!
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
I jeżeli ja robię serial z odcinkami to co ile czasu muszę wstawiać kolejne odcinki (...) ?
|
Wszystko będzie zależało od ilości produkcji oraz od samej ramówki

. Szczegóły ustalać będziemy już po 30 kwietnia.
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Czy za "zaniedbanie" filmu będą jakieś "kary" np: zbananowanie na forum albo wyrzucenie z TV?
|
Nie będziemy nikogo zmuszać ani "poganiać" do tego, żeby szybciej kręcił filmy, kolejne odcinki etc. Nie na tym rzecz polega. Jeśli ktoś zaprzestanie produkcji jakiegoś serialu, po prostu gorąco podziękujemy tej osobie za współpracę ;-).
Banów na forum za to
nie będzie
Cytat:
Napisał 19OlusiaSims92
Acha i czy zrobicie coś w rodzaju "Film wieczoru" albo "Film dnia" albo jakieś cykle jak w TVN?
|
Oczywiście planujemy coś takiego ;-). Szczegóły po 30 kwietnia :-).
Cytat:
Napisał ..::lOvE::..
Nabór jest do 30 kwietnia , więc muszę się zastanowić , bardzo mnie korci , ale byłaby to moja pierwsza poważniejsza produkcja.
|
Nic nie stoi na przeszkodzie za tym, aby spróbować! :smirk:
Cytat:
Napisał krystek2165
Co do tych SimWiadomości: Można robić coś takiego?
|
Jak najbardziej!
Cytat:
Napisał Lily
Czy można zgłosić videostory które ukazało się tutaj?
|
Tutaj, czyli gdzie? ;-) Jeśli na forum, oczywiście
tak 
. Jeśli w innej stacji, niestety nie ;-).
Cytat:
Napisał Lily
I, jeżeli już wiadomo, jakie będą kategorie produkcji? Czy np. zwykły user może robić simowe wiadomości, i tak dalej...
|
Szczegóły na temat kategorii filmów etc. opublikujemy już po 30 kwietnia. Oczywiście, możecie tworzyć właściwie wszelkie produkcje - filmy, seriale, teledyski, wiadomości, programy rozrywkowe etc.! :-) Wybór jest naprawdę bardzo duży!