Ja najbardziej lubię dorosłych i małe dzieci

Najlepiej się nimi gra. Bobasy-dziewczynki mają śliczne sukienki w kratkę *-*
A dorośli - wiadomo, dzieci, zdrady, mężowie itd.

Nigdy nie robię na początku nastolatków.
Ostatnio założyłam rodzinę: stworzona przeze mnie była tylko dorosła, i jej rodzice. Wzięłam się za postarzenie Damiana Biedaka, ożeniłam Anielę Kordiałkową (ta otóż w/w dorosła) z nim, i powstał duży ród, jakoże matka Kordiałkowej urodziła jeszcze jedno dziecko - Idę, no a Balbinka oczywiście jeszcze jedno dziecko - Błażeja.
Błażej był z Idą. Kordiałkowscy mają obecnie 3 córki w wieku nastoletnim (tak się mówi?

) i jednego świeżo urodzonego syna. Rodzice nie starzeją się, bo mają kupiony za pkt.-y aspiracji odświeżacz młodości czy coś. Ida i Błażej mają także świeżo urodzonego (Ida urodziła prawie w tym samym czasie co Aniela ^^) Baltonę. Dziwne imię, ale co

Na tym Kordiałkowie mają się skończyć, tj. Aniela i Damian nie będą już wytwarzać dzieci XD
No, a co do Kordiałków tych drugich, (Błażej przyjął nazwisko Idy) to planuję jeszcze córkę Celestynę. :]
A do seniorów, Balbinki, Damazego i Hercystyny (lol xd) to żyją sobie w unowocześnionym domku Biedaków.
Tj., Hercystyna zmarła, a Damazemu brakuje 2-3 dni. Tak samo jak Balbuśce

A, no i ten drugi syn Balbinki... Właściwie oni wszyscy mieszkali w nowym, pięknym domu wybudowanym przez Kordiałków Anielę i Damiana. Ida, Błażej, Starszy brat Błażeja-młodszy Damiana (jak on się zwał..), wszyściutkie dzieci Anielki...
A ten starszy-młodszy brat Biedaków dorósł, wyrósł na niezbyt przystojnego biznesmena, jest niezbyt kontaktujący, co do tych czasów, mieszka sam w rezydencji, tj. ma żonkę, sprowadzoną na świat dzięki Donowi i Elizie Lotario

Ida Błażej i Baltona się wyprowadzili do własnego ,wykupionego za pieniądze oczywiście Kordiałków domu...
Damian Kordiałek miał kochankę, która teraz jest z nim w ciąży - to Liliana Przyjemniak

Ah, skoro doszliśmy do Przyjemniaczków, to Marysia Przyjemniak rozwiodła się z mężem (który teraz jest starcem, razem z obecną żoną - Kaśką Langerak [fuu, jaka brzydka jest w starości ;/]), i teraz jest ze sławnym właścicielem klubu "Kropla zabawy". Andżelika poszła w siną dal, Liliana mieszka w ciąży, urządziła sobie na piętrze domu Przyjemniaków dom - łazienkę sypialnię gabinet kuchnię i jadalnię + malutki kącik z piecykiem, starym fotelem i księgozbiorem wszystkich Przyjemniaków.
Ojj, się rozgadałam

A to tylko temat o wieku simów XD
W każdym razie, ród się rozrasta Kordiałków sie rozrasta, a ich historia naprawdę jest ciekawa