View Single Post
stare 12.05.2008, 18:48   #10
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Kuchnia "w drewnie".

Jeśli moderatorzy uznają za stosowne, to skasują moje posty ale niestety nie moge sie powstrzymać od komentarza, gdy czytam takie wypowiedzi.

Cytat:
Napisał ilona
EA jest przeciwna pobieraniu oplat za dodatki,poniewaz uwaza,ze w the sims beda grac rowniez dzieci i niby jak maja sciagnac platne dodatki
Co to w ogóle za argumentacja? EA również wypuszcza dodatki do gry, ale jakoś nie rozdaje ich za darmo. Nikt nie musi kupować płatnych dodatków - darmowych jest o wiele więcej.

Cytat:
Napisał ilona
Przejzyj sobie tutaj umeblowane domy
http://www.______
co drugi posiada platne dodatki i mozna go legalnie sciagnac.
Masz rację, grę również możesz sobie ściągnąć ze strony z torrentami zupełnie "legalnie". Przecież nie Ty ją udostępniłaś, Ty tylko ściągasz, prawda?

Naprawdę nie przeszkadza mi, że ściągasz sobie dodatki z tego typu stron. Drażni mnie natomiast fakt, że wypisujesz niesprawdzone informacje i upierasz się iż jest to w pełni legalne opierając się na tym, co ktoś napisał na "jakiejś-tam" stronie www (która nawet nie posługuje się logo EA, a na oficjalnej stronie producenta nie ma żadnej informacji na temat tego serwisu z dodatkami) oraz uzasadniając to stwierdzeniem "bo jak niby dzieci mają ściągac płatne dodatki?".

Ostatnio edytowane przez haughton : 10.11.2008 - 04:06
haughton jest offline   Odpowiedź z Cytatem