Nie za bardzo mi się podoba , nie ma nic takiego w sobie , ogrodu tak że nie ma ... Jeżeli uważasz , że 3 drzewa , małe jeziorko i szklarnia też nie duża to ogród to się mylisz. EH...
Bryła- Ładna , ale jej kolor mi sie nie podoba...-6/10
Kuchnia - Jest przytulna - 10/10
Jadalnia - Tak samo jak kuchnia przytulna ale... no tak zawsze mam jakieś ale..Nie ma obrazu jakiegoś nad stołem .... za do odejmuje 1 p i jest 9/10
Salon- Nie , nie , nie , nie podoba mi się .... Jak można umieścić tylko jedną kanapę , jakiś stolik umieściłeś/łaś z komputerem , i po co to ? Jak najlepiej wstawić końcik komputerowy do sypialni ... Salon nie podoba mi się , za salon daje - 3/10
Łazienka-Co to ma być ?! Tylko kibel i nic więcej ? TO powiedz mi gdzie twój sim będzie się mył ?Przy zlewie w kuchni ? Raczej nie , więc to nic nie ma i zrób z tym porządek , bo ja sobie nie wyobrażam tego jak człowiek lub sim nie mógł by się myć. - 2/10 sr nie zauważyłam prysznica zlał mi się z tłem sr.
Sypialnia - Pościel nie ta co trzeba , nie pasuje to wnętrza sypialni , nie wiem po co Ci ten nowoczesny fotel w sypialni jak dom ma być w stylu wiejskim.Ten obraz z kogutem nie pasuje do sypialni tak samo ta półka , która jest koło tego obraza lub na nim , to jest ona do kuchni a nie sypialni..Przecież to wyraźnie widać. 2/10
No i to już koniec moja całkowita ocena to - 5.2/10
Pozdrawiam Nacia.