Domyślam się, że osobniki kręcące się po całym domu to dzieci emerytów? Pewnie też chcieli być znani
Z zewnątrz dość dziwnie wygląda to połączenie cegły i drewna, ale ... podoba mi się

Bardzo lubię takie odważne kombinacje.
Ogólnie bryła jest pokombinowana - z przodu przypomina mini zamczysko, co w moich oczach jest cechą pozytywną.
Ten taras przy wejściu jest bardzo przytulny, ale zdradza, że któryś piesek jest niezbyt dobrze wychowany
Wnętrza są ładne kolorystycznie i przytulne.
Chciałabym zwrócić uwagę na jadalnię, która oddzielona jest od kuchni tą pół ścianką z drewnianą balustradą. Bardzo podobnie mam w domu jednej z moich ulubionych rodzin - rodziny Pomarańczka. Podobnie z tą półką przez cały pokój, którą masz w sypialni, toteż te dwa pomieszczenia podobają mi się najbardziej

Ta moja rodzinka jest bardzo liczna i mam nawet podobne ich zdjęcie, przy dużym stole, wszyscy razem, podczas świątecznej kolacji. Czyżby to jakaś telepatia
Jedno zmieniłabym w tym domku: te zielone wiejskie drzwi i komodę. Moim zdaniem te dwa elementy nie pasują zupełnie do wystroju tego domku.
Pozdrawiam serdecznie
Irbis