View Single Post
stare 23.05.2008, 07:20   #2
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: POsesja rodziny Machiato

Hejka znowu, będę tym razem pierwsza w ocenianiu :-D
Od czego zacząć - od tego, co mi się nie podoba, bo później będzie przyjemnie czytać, o tym co mi się podoba :-D
Bryła mogłaby być, gdyby nie jej rozmiary... Jest przerażająco ogromniasta... brr. Też niekiedy miałam duże rodzinki np dziadków, rodziców i dzieci, ale nie budowałam osobnych pokoi dla wszystkich, więc wielkość rodziny Cię nie tłumaczy...
Łazienki są przede wszystkim za duże...
A jakbyś w sypialniach ustawiła tylko łóżka i szafy, a zrobiła jeden salon telewizyjny, też byś zyskała trochę miejsca...
Oczywiśćie, nie ja gram w tym domku, więc nie bierz mojej occeny do serca :-D
Masz prawo budować, tak jak lubisz :-D
A teraz pozytywy: Fajnie podobierane kolory, duża różnorodność, ale jakoś wszystko do siebie pasuje i się komponuje ładnie (może tylko ta drewniana podłoga przy basenie nie jest OK).
Fajny kominek (co prawda taki sam, jak w poprzednim domu, ale ja to rozumiem, też, jak mi się coś podoba, to to w kółko wykorzystuję) :-)

I ogródek jest bardzo ładny.

Pozdrawiam.

PS. A propos zdjęć z góry: chyba niedokładnie wytłumaczyłam. Jak wciskasz F2 i przechodzisz do trybu budowania, to za kółeczkami z poszczególnymi trybami jest taka strzałka w dół "I"
V
_
To bardzo schematycznie narysowane, ale nie mam czasu włączyć gry i zrobić screena, wybacz. Jak ją wciśniesz, to masz widok z lotu ptaka. Później przechodzisz w tryb F5 (wychodzenia z gry), bo wtedy nie ma kwadracików i robisz zdjęcia wciskając klawisz C. Wtedy naprawdę są z lotu ptaka :-)

EDIT: Ocena 6/10

Ostatnio edytowane przez Björk : 23.05.2008 - 08:06 Powód: Nie dałam oceny :-)
Björk jest offline