View Single Post
stare 24.05.2008, 18:19   #8
Budziaczek
Guest

Arrow Odp: "Namiastka życia"

Mogłaś niektóre zdjęcia sobie darować... Czy jak w książce jest co strone ilustracja to ją kupujesz? Mi się wydaje, że jest mało interesująca skoro autor zamiast pisać ksiąźkę powiedział sobie :
- Aaaa dam duuużo ilustracji to nikt się nie kapnie, że ksiąźka jest krótka...
Tak samo jest tu.... Jak już wcześniej mówiłam da się przewidzieć co będzie dalej a to nie jest zaleta a raczej wada ;/ I ten "Poranek Simowy" jakoś do mnie nie przemawia no bo ( wg.mnie ) ta gra polega na tym, żeby to było jak najbliższe rzeczywistości. Więc The Sims 2 jest jakby kopią naszego lub czyjegoś życia to czemu te postacie nazywamy simami a nie ludźmi? Nie wiem. Ja wole jak się pisze ludzie. I to pytanie "-Co ważnego wydarzy się w weekend?" Potym wiadomo, że tak... No wogóle cała treść jakaś taka .... Nic się takiego nie dzieje ;/ No sorry dla mnie to na razie jest na minus ;/ Może mnie czymś zaskoczysz?
Wiem jak to jest pisać pierwszego fotosa w źyciu... Taka rada ode mnie... Kiedyś jak nie będziesz mogła usnąć to pomyśl sobie, że czytasz ksiąźke i zaczyna się tak jak twoje fotostory. Przemyśl sobie przynajmniej 5 ciągów dalszych i wybierz ten najciekawszy. Jeśli będziesz miała dylemat spytaj się znajomego, przyjacółki, rodziców a w ostateczności możesz mnie
Powodzenia!
Mam nadzieję, że niektórych zaskoczysz

Ostatnio edytowane przez olliss : 24.05.2008 - 18:31
  Odpowiedź z Cytatem