View Single Post
stare 26.05.2008, 08:56   #1
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 13-nastka by kubuss

Przyzwyczaiłem się już do mizernych ogrodów w Twoich projektach, dlatego słowem się nie odezwę na temat otoczenia parceli (chociaż płytki w takich ilościach mogłes sobie darować ). Bryły nie oceniam skoro to przebudowa, ale moim zdaniem przydałoby sie trochę koloru/cegły/tynku żeby ją trochę ożywić.

Wnętrza wyglądają ciekawie - ciepłe ale jednocześnie nowoczesne. Bardzo ładnie wyszedł Ci salon (przepadam za tymi panelami tylko troche w nim pustawo. Do kuchni nie mam zastrzeżeń - kolorowa i nowoczesna (widać, że facet w niej urzęduje). Łazienka również w porządku - niewielka, schludna i pożyteczna. Sypialnia natomiast nieco mnie rozczarowała - ten zestaw mebli widziałem już w wielu domach na forum, więc strasznie mi zbrzydł.

Z jednej strony spodziewałbym się, że stworzysz czasem coś innego niż mały, prosty dom a z drugiej - jest to moim zdaniem Twój znak rozpoznawczy. Tak czy inaczej - czekam na następny (może z ładniejszym ogródkiem?). ;>

Ostatnio edytowane przez haughton : 26.05.2008 - 09:54
haughton jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.