Zacznę o tego, że nie ma ogrodu. Te kilka drzew to nie ogród, przynajmniej dla mnie. Bryła to taki klocuszek

Jeszcze ten płotek... Nie pasuje do niczego. Yyy... A gdzie jest jakieś dojście do domu? Wyobraź sobie, leje deszcze, a ty do domu musisz iść trawą. Rano myślałaś, że nie będzie padać i założyłaś japonki... Eh, jakie to musi być uczucie

Wchodzę sobie do domu. Uu! Jak mi zimno w stopy, czemu tu nie ma dywanu? Pusto tu trochę. A ta tapeta... Idę sobie do salonu, jadalnie zostawiam w spokoju, tu nie ma co komentować. O, tu jest dywan. Aaa, jak ciepło. A gdzie jakiś telewizor? Zaraz zacznie się, eh, teraz nic nie ma^^ Jestem teraz w sypialni! O, jakie fajne łóżko

Wygodne, ale z wierzchu nie wygląda najlepiej... Ta tepeta mnie przeraża! O nie! Tutaj też jest ta przestarzała, lakierowana podłoga. Zajrze jeszcze do łazienki. Czy ja źle widzę, czy tu też jest ta podłoga? Heh. Ale śmieszny kibelek

Ten prysznic mi tu nie pasuje. Dobra! Wyłaże już stąd.
Tym "opowiadankiem" skomentowałam Ci domek. Ogólnie nie zabardzo mi się podoba. Pusto, zimno, wszędzie ta podłoga...
Ale oki!
5/10
Ci się należy.
Buduj dalej.
Pozdrawiam!