Jak na pierwszy dom jest całkiem nieźle. Bryła jest ładna, a co do ogrodu, moim zdaniem nie musisz kończyć, bo tak też ładnie wygląda. ;]
Co do wnętrza, jest troszkę gorzej, ale nie najgorzej. Gdy zobaczyłam hol, pomyślałam, że reszta pomieszczeń również będzie w ciemnych barwach, gdyż uważam, że pomieszczenie, do którego najpierw się wchodzi (np. goście) powinno być w ciepłych kolorach, tak, aby zachęcały gości do obejrzenia domu, a także, żeby poczuli się swobodnie. ;] Reszta pomieszczeń również byłaby ładna, gdybyś zbudowała mniejsze pomieszczenie i inaczej rozmieściła meble, a także, jak zauważyła
Luja dodała coś na ściany, aby nie świeciło pustkami. ;]
Tak więc, reasumując, na przyszłość buduj mniejsze pomieszczenia, zobaczysz, wtedy meble będzie łatwiej i przytulniej ustawić. Proponowałabym też nie używać tych dużych okien do wszystkich pomieszczeń, owszem, w pracowni malarskiej i w kuchni ładnie się prezentują, aczkolwiek w innych pomieszczeniach, że tak to ujmę, "kradną prywatność". Dodam też, że dobrze dobierasz kolory, bardzo mi się podoba kolorystyka w kąciku malarskim.
Ocena: 7/10