View Single Post
stare 28.05.2008, 14:43   #625
brzos

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

U mnie najdziwniejsze było to, jak zrobiłam matkę i córkę; Elizę, nastolatkę i Beatę, dorosłą. Kiedy już dorosła Eliza, Beatę moveobjects'em usunęłam. Przybłąkała się raz jeszcze po ponownym włączeniu rodziny, a potem doszła do niej jeszcze jakaś blondynka, Celina czy jakoś tam. Usunęłam jeszcze raz Beatę i Celinę, i za jednym razem wyswatałam Dona Lotario z Elizką. Wyprowadziłam ich do innego domu, mają trzech synów itpd...A jak klikam na parcelę, w której jest dom rodzinny Elizy (tam, gdzie usuwałam jej matkę i Celinę), i wyświetla mi się gdzie powinna być rodzina, to Beata, dorosła Eliza i Celina, razem ściśnięte o.O Weszłam do parceli, widzę tylko pierwszą i ostatnią, bez Elizy (wiadomo, mieszka u Dona), ale czemu pisało tak przy wchodzeniu w parcelę, tego nie wiem. Do tego jakoś tajemniczo zaginął jeden syn Elizy, a potem drugi przywozi razem z trzecim tego pierwszego ze szkoły, a nie mam go w panelu. Biorę go "Make Selectable" boolpropem, a ten wieczorem mówi "już późno, czas na mnie" i spierdu! leci gdzieś. Ale wciąż mam go w panelu, jego polecenie to bezobrazkowe "Leave"...
Nie gram już Lotariami, ani Gotykami (rodzinne nazwisko Elizy ).
W ogóle tyle dziwnych figlów spsociło mi Miłowo, że...
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem