no więc...Kasandra porzuciła Dona i wzięła ślub z Marzycielem seniorem.szczepan jest zamiast z lilianą to jest z angeliką a liliana z danielem.przyjemnikowie sie pogodzili i są staruszkami na emeryturach.próchno umarli.hakowie mają drugą córkę a ich pierwsza córka jest z błazejem(są obydwoje nastolatkami),dina jest z morti i mają 5 dzieci a jedna ich córka ma ojaca jako dona.nina ma 3 dzieci z donem i sa po slubie jednak don ją zdradza a nina tez.balbina biedak ozeniła sie z kazikiem(z okolicy)sim maxisowy nie mieszkający w miłowie i non stop adoptuje dzieci bo chce miec 10 aż.
moje zamiary.
przyjemniakowie umrą a angelika bedzie ze szczepanem spokojnym rodzinnym małżenstwem,liliana z danielem będą codzioennie balangowac na miescie i bedą miec jedno dziecko.hakowie dozyją starosci i ich druga córka bedzie 'kujonem' a lucynka hak bedą romantycznym małzenstwem z błazejem biedakiem,3 syn balbiny ozeni sie z córką niny i dona lotario,a reszta dzieci balbiny i niny oraz dona są jeszcze mali wiec nie wiem.kasandra spokojnie z dariuszem dozyje starosci.morti umrze a dina bedzie wdową szukającą nowego milionera(mojego sima),loub zbzikuje i bedzie kochaną matką a dzieci mortiego i diny pozenią się z resztą mieszkanców miłowa.a w reszcie sie nie połapiecie to tylko uz moja słodka tajemnica