View Single Post
stare 04.06.2008, 18:51   #13
Sheep-y

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: black and brown

Było słodko, było miło, a teraz czas na mój komentarz.

Nie lubię się powtarzać ale:
smutno!smutno!smutno!
Meble wyglądają tak strasznie smutno!

No... i w domku nie da się swobodnie grać ...
Dlaczego?
Otóż:
#Dostęp do foteli został zablokowany przez stolik.
#Nie można korzystać z kibla ustawionego pod kątem.

Zastanawia mnie też kwestia łóżek. Ale nie jestem na razie w stanie jej rozpatrzyć.

Obecność lodówki także przez chwilę stanęła pod znakiem zapytania, ale po dłuższym przyglądaniu się zdjęciom stwierdziłam, że zielone 'coś' może nią być.
W poszukiwaniu lodówki stwierdziłam jeszcze jeden fakt: na szafkach kuchennych jest strasznie pusto! I w tym momencie znowu ciarki przeszły mi po plecach (z zimna ;p) Nie sądziłam, że kuchnia w tak wesołych kolorach, może być tak zimna!

No ale ile można zajmować się kuchnią!

Szukam i szukam i szafy na ubrania nie zauważam. Chyba, że ją gdzieś pominęłam. (jeżeli tak jest to najmocniej przepraszam! Te mevle są jakieś dziwne)

Oł! Chyba szafę z ubraniami jednak znalazłam! To to coś dużego przy jednej ze ścian na piętrze, prawda!?

Eh... Pomyślałam, że w pokoju z zastawionymi fotelami jest pożar. Ale nie! To jest kominek! ...

Pustka na 'górze' mnie przeraża. Tak jak mrok panujący na tym piętrze. Nie chciałabym spać w takiej sypialni. Toż to jak krypta wygląda!

Zero maxisa! A to nie jest dobre! W końcu simsy to simsy! Brakuje mi tu właśnie akcentu typowo 'simowego' ...

5/10

Pozdrawiam ...
Sheep-y jest offline