View Single Post
stare 05.06.2008, 13:00   #14
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: black and brown

Bryła - muszę przyznać, że bardzo udał Ci się kształt budynku. Dom z zewnątrz jest nowoczesny, ciekawy i ładnie się prezentuje. Podobają mi się wszystkie te elementy wykończeniowe elewacji - ścianki, balustrady i szkło.

Wnętrza - umeblowane są dosyć modernistycznie, ale jednocześnie sprawiają wrażenie zimnych, smutnych i sterylnych - użyłaś dużo ciemnych kolorów bez ożywiających je dodatków w kontrastowych barwach. Najbardziej podoba mi się łazienka.

Generalnie o wnętrzach niewiele mogę powiedzieć, ponieważ zrobiłaś bardzo dziwne zdjęcia, na których niewiele widać. Wypróbuj różne ustawienia kamery, bo np. zdjęcie kominka w salonie w połowie przysłonięte jest przez roślinkę, na innej fotce widać telewizor w połowie zasłonięty przez ścianę, itp. Przy fotografowaniu ustaw najpierw odpowiednio kamerę, nie "obcinaj" obiektów, staraj się pokazywać rzeczy w całości i nie rób kilku bardzo podobnych do siebie fotek (jak np. w kuchni, gdzie na trzech zdjęciach na pierwszym planie widać głównie kontuar z miską jabłek) chyba, że chcesz potem wybrać jedną najlepszą. Ustaw też odpowiednio detale graficzne, zdjęcia wyglądają wtedy o wiele ładniej.

Ostatnio edytowane przez haughton : 05.06.2008 - 13:04
haughton jest offline