View Single Post
stare 05.06.2008, 16:03   #15
brzos

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: black and brown

Nicole, oprócz pustości, braku typowo kolorowych akcentów i kilku jeszcze rzeczy.
Jeden drobiazg: ustawienie kominka w pokoju z dwoma zielonymi fotelami na ukos jest bez sensu. Z perspektywy, jaka widnieje na pierwszym zdjęciu z tego pomieszczenia wygląda to po prostu na pożar. Reszta to drobiazgi.
Lubię, gdy coś się wyróżnia. Tutaj modern, zero Maxisu, przesadziłaś z dodatkami z neta.
Przy tym wszystkim nie da się obejść bez pytań. Np.:
-Jak sim ma rozpalić kominek w pokoju z zielonymi fotelami, skoro jest on całkowicie zastawiony?
-Jak ma skorzystać z samego fotela, skoro przez stolik nawet nie stanie przed nim?
-Dobrze widzę, że naprzeciwko jest lotnisko? Niezbyt to wygląda. Nie widziałam jeszcze czegoś takiego ^^
-Jak się ma załatwić, skoro kibelek ustawiony jest w rogu, w miejscu rogu w prostopadłej?
-Głównie podoba mi się ten obok kibelka, no... Półeczka ze srajtasiemką

A dając do ściągnięcia musisz wyszukać w bodajże LotCatalog-u twój dom (dokładne umiejscowienie tego katalogu; Moje Dokumenty > EA Games > The Sims 2 > Lot Catalog), pakujesz go na www.sendspace.pl (naprawdę prosta rzecz) i potem dajesz link, który ukaże ci się po załadowaniu pliku tutaj.

Ostatnio edytowane przez brzos : 05.06.2008 - 16:08
brzos jest offline