View Single Post
stare 06.06.2008, 00:56   #48
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: Otwórz oczy...+18

Już wróciłam
Jakby komuś brakowało moich uwag to zapraszam poniżej

Podniosła na wysokość oczu instrukcje obsługi - instrukcję

Jasny kolor włosów nadawał jej twarzy łagodniejszy wyraz, niemal przyjazny - tutaj zły szyk - łagodniejszy, niemal przyjazny

Przez chwilę przestraszyła się, że nie przyjdzie... nie, to nie możliwe - niemożliwe

każdego poranka zatrzymywał się w tej kawiarni i kupował cappucino na sojowym mleku - cappucino z sojowym mlekiem

Włócząc nogami szedł w jej stronę - hmmm, nie wiem czy to błąd, ale lepiej by brzmiało "powłócząc"

kątem oka obserwowała reakcje Jordana - reakcję

Genialne - nie dość, że wciągająca i ciekawa akcja to jeszcze retrospekcje.

Nie wiem, czy mogę jeszcze bardziej uwielbiać twoje opowiadanie - za każdym razem wydaje mi się, że juz lepsze być nie może i za każdym razem z radością stwierdzam swoją pomyłkę

Co do przewidywań - ta żonka to od początku była wredna, fałszywa jędza. Wcale mnie to nie zdziwi jeżeli okaże się, że urocza żoneczka w jakiś sposób jest zamieszana w morderstwo - w końcu wdowa bierze więcej niż rozwódka i chyba upłynął już termin tych przewidzianych 3 lat
Mogła się dowiedzieć czym zajmuje się jej mąż (znała parę sztuczek i wydać go przeciwnikom wiedząc, że nie pozostawią go przy życiu.

Ostatnio edytowane przez Callineck : 06.06.2008 - 13:42
  Odpowiedź z Cytatem