View Single Post
stare 08.06.2008, 10:39   #1
Rainbow
Guest

Domyślnie Odp: po prostu dom -----> ZajRzyJ KoNieCzNiE

Eej,jak na 1-szy domek to jest nieźle!
Bryła jest ok,tylko balkony mogłaś zrobić takiej szerokości jak dom,a ten górny zadaszyć.
Ogród taki sobie,porozrzucany trochę bez składu i ładu,brakuje mi realistycznych terejnów i roślinek.
Wnętrza sa pomieszane stylowo (np. krzesła+stół w jadalni),a w kuchni zmieniłabym ścianę i podłogę,bo z tymi mebelkami wyglądają tragicznie.
Kolorystyka łazienek mi się nie podoba,ale to juz rzecz gustu.
Salon byłby fajny,ale trochę brakuje mu duszy-dałabym na podłogę ciemne drewno,okna zmieniła na drewniane i powiesiła zasłonki/firanki-tego brakuje mi w całym domu.
Przedpokój jest okropny,niczym z Maxisowych "chacjend".Do reszty pomieszczeń nie mam większych zastrzeżeń

Ogółem popracuj nad utrzymywaniem jednego stylu.Podoba mi się,że starałaś się zadbać o szczegóły (obrazki i inne pierdoły),co na tym forum jest rzeczą niezwykle rzadką.Zachęcam do uzywania ścian,podłóg i terejnów z Internetu-dzięki nim można wspaniale oddać klimat domku budowanego Maxisiem A i jeszcze jedna rzecz-firanki!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.